🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دعوای متقابل در ضرب و جرح در صورتیکه در دادسرای دیگری مطرح شده باشد چگونه رسیدگی میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۸۳۷

یک پدر و دو پسرش به دلیل درگیری خانوادگی با براردم شب هنگام به درب منزل اینجانب مراجعه کردند و پس از درگیری منجر به شکستگی دستم شدند. با مراجعه به دادسرا حکم جلب گرفتم که پدر رو دستگیر کردم و دو پسرش فراری هستند. آن دو پسر با مراجعه به یک شعبه دیگر از من به دلیل ضرب و شتم عمدی شکایت کرده اند و من با حضور در دادیاری توضیح دادم. نامه پزشکی قانونی دارند و شاهدشون هم پدر و مادرشون هست. با توجه به اینکه درگیری درب منزل من در شب هنگام بوده چطوری به این دعوای متقابل پاسخ بدم. الان دادیاری برام قرار مجرمیت صادر کرده. ضمنا من استاد دانشگاهم و ایشون همه سابقه دار هستند.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال باید بتوانید ضرب و شتم توسط ایشان را توسط شهادت شهود و شهادت همسایگان خود اثبات کنید و در صورتیکه قادر به اثبات نباشید محکوم خواهید شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط