🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دفاع در برابر شکایت واهی ضرب و شتم به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۳۰۳

با سلام
من نماینده شرکتی هستم که برای تسویه حساب و برگرداندن تجهیزات به شرکت رفتم.در شرکت حسابدار خانمی بودند که بعد از چند دقیقه با هم بحثمان شد و ایشان به من تهمت رابطه نامشروع با کسی رو زد و بعد از آن به من گفت تو دزدی و همینطور تو حرومزاده ای.منم از شرکت بیرون رفتم که ناگهان از پشت سر همکار اون خانم که ح اسمشه من رو هل داد و من از پله ها پرت شدم پایین.چیزی نگفتم و دوباره پله های بعدی این کار رو تکرار کرد که من خوردم زمین.تا به پیاده رو رسیدیم .ح به من حمله کرد که من با دستم مانع ضربه زدن شدم که به صوتش برخورد کرد.و بعد از جدا کردنمان کیف پول من را از جیبم برداشت.حین جدال عینک ایشون شکست.گفت تا خسارت عینک من را ندی کیف پولت رو نمیدم.منم زنگ زدم 110 و اومد و هر سه نفر شکایت ها رو گفتیم و نوشت.بعد هر دوی آن ها رضایت دادن و رفت.همان روز آن دو به پزشکی قانونی رفته و در نامه پزشکی قانونی ح نوشته ضربه با اشیا تیز-خونریزی زیر چشم-ضربه به گوش-کبودی زیر چشم و... که این نشان از خودزنی طرف داره.و همینطور حنوشته که من بهش فحاشی کردم.خانم هم نوشته من مورد ضرب و شتم قرارش دادم.در صورتی که اصلا اینطور نبوده.و نوشته من بهش فحاشی کردم و غیر قانونی وارد دفتر شدم.من پزشکی قانونی نرفتم و هیچ مدرکی ندارم.هر دوی آنها برای یکدیگر شهادت دادن و یه همکار دیگه دارن که اون هم میتونه بیاد شهادت بده برای اونا که توی درگیری نبوده.
حالا سوالات من:
1-اگه اون موقع رضایت دادن چجوری دوباره شکایت کردن؟
2-خودزنی طرف رو چجوری ثابت کنم؟
3-چجوری ثابت کنم خانم رو نزدم؟
4-میزان حدودی دیه ای که برای من اعلام میکنه دادگاه چقدره؟
5-میزان دیه یا جریمه ای که برای اون دو نفر در نظر گرفته میشه چقدره؟
6-میتونم اعاده حیثیت کنم؟
من باید الان چیکار کنم؟؟؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید به زمانی که پلیس آمده استناد کنید و ثابت کنید که خود زنی صورت گرفته است و همچنین شما طرح دعوای متقابل نمایید و دعوای شخص مقابل انکار کنید

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط