🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دلایل تشکیل نشدن جلسه دادگاه برای تقسیم ترکه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۹۳

سلام.
حدودا ۸ ماه پیش برای تقسیم ترکه دادخواست دادیم جلسه اول در دی ماه بود و با اینکه آدرس ورثه کاملا درست بود و در حال حاضر همانجا زندگی می کنند اما دادگاه اعلام کرد به دلیل مفقودی آدرس سه نفر از وراث جلسه رسیدگی تشکیل نمی شود و بعد از اینکه انتشار آگهی کردیم برای سه ورثه ای که اعلام مفقودی شده بود جلسه دوم موکول شد به اسفند ماه اما جلسه دوم هم گفتند که به دلیل نرسیدن اخطار به یکی دیگر از ورثه باز هم جلسه تشکیل نمی شود. لطفا راهنمایی بفرمایید من متوجه این دلایل نشدم و اینکه برای بار سوم چکاری انجام دهم که جلسه دوباره کنسل نشود؟ با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. لطفا حضوری تشریف ببرید و مجددا انتشار آگهی انجام دهید نسبت به ورثه چهارم. در صورتی که ورثه آدرس ثنا دارند، به آن استناد کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
شرط تشکیل جلسات دادگاه ها این است که اخطاریه های مربوط به دعوت به همه طرفین دعوا ابلاغ شده باشد و دادگاه برای اینکه مطمئن شود اخطاریه ها ابلاغ شده باید نسخه ابلاغ شده را ملاحظه کنند و الا ممکن است چندین بار جلسه تجدید شود بنابراین شعبه برای اطمینان از این امر میتوانید شخصا نتیجه ابلاغ ها را پیگیری نمایید و سعی کنید از مرجع ابلاغ پیگیری کنید تا روزی که جلسه می‌خواهد تشکیل شود نسخه ابلاغ شده روی پرونده برگشت شده باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط