🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دلیل ارجاع پزشک قانونی مرکز به غرب چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۹

با سلام
من دیروز طبق معرفی نامه کلانتری رفتم پزشک قانونی مرکزی اونجا دکتر جراحاتی که دیده میشد رو داخل برگه نوشت و واس پام که شکسته و هم بخیه داره ولی زیر گچه و دیده نمیشه گفت باید برید بیمارستان مدارک پزشکی تونو بگیرید و ببرید پزشک قانونی غرب اونجا ببینن شکستگی و مسائل دیگه رو.
حالا اول ازهمه چرا فرستاد شعبه غربشون؟

و دوم اینکه پزشک چیزایی که داخل نامه نوشتش رو گفت بدید کلانتری درصورتی که شکستگی پا و اون یکی بخیم رو توش ننوشت پس کی وارد میکنن اینارو؟ مگه سیستم پزشک قانونی مرکز به غرب وصله که نامه هارو دوتا یکی کنن؟
و سوم اینکه کلانتری همون نامه اولو میفرسته دادگاه یا منتظر میشه نامه دوم مربوط به شکستگی ام بیاد؟
خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمالا جهت انجام تخصصی تر به شعبه غرب ارجاع شدید
در خصوص سایر جراحات نیز متعاقبا اظهارنظر شده و به پرونده اضافه می شود
کلانتری نامه اول را ارسال می ند و اگر نامه دیگری هم واصل شود اقدام به ارسال ان نیز می کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

چون ازطریق کلانتری به پزشکی قانونی معرفی شدید لذا پزشکی قانونی جواب نامه را به کلانتری خواهد داد

با سلام
سیستم مکانیزه در پزشکی قانونی برقراره

بدلیل اینکه در مرکز غرب دستگاه دارند برای معاینه و نامه کنونی را به کلانتری بدهید و نامه ای که از مرکز غرب دریافت میکنید را به همین مرکز بدهید تا در سسوابق پرونده شما درج گردد ادسرا چندین مرحله وضعیت شما را از پزشکی قانونی استعلام میکند و جمع کل معاینات و صدمات در آخر سر بصورت اظهار نظر قطعی به دادسرا اعلام میگردد و جای نگرانی نیست .

هرچه تو نامه پزشکی قانونی نوشته واسه دادسرا ودادگاه ملاکه مگه اعتراض کنی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط