🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دلیل عدم الزام شرکت بیمه به پرداخت دیه ازجانب قاضی اجرای احکام دادگستری چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۱۶

باسلام وخسته نباشید
حقیقتا بنده از شهرستان های استان کردستان (کامیاران) مزاحم شما عزیزان میشم وتوان مالی ما در حد مراجعه حضوری به وکیل را نداریم وواقعا به راهنمایی وکم شما احتیاج دارم
پدر ما عابر پیاده بودن در حین گذر از عرض خیابان چند موتور سوار که باسرعت زیاد در حال حرکت بودن یک از موتور سوارها به پدر بنده میزند ومنجربه فوت پدرم میشود؛ بعداز مراحل رسیدگی به شکایت رأی برمحکومیت راننده مقصر صادر شد وازآنجا که موتوردارای بیمه نامه شخص ثالث بود به خانواده ما گفتن که برای دریافت دیه میتوانید به شرکت بیمه مربوط به موتور سیکلت مراجعه کنید وبرای دریافت تشکیل پرونده دهید؛ ماهم اقدامات لازم را انجام دادیم وبعد از مدتی برای پیگیری موضوع به شعبه بیمه مراجعه کردیم ولی شرکت بیمه این را بهانه قرار داد که چرا در جلسات رسیدگی دادگاه شرکت بیمه را نخوانده که حضور داشته باشند البته در حکم صادره که وسیله دخیل درتصادف معرفی شده ذکر شده است پرداخت سهم دیه از جانب شرکت بیمهووسیله دخیل دارای بیمه نامه شرکت بیمه رازی است ؛البته این را عرض کنیم که همان روزها اول حادثه راننده مقصر به شرکت بیمه اعلام خسارت داده بود وتشکیل پرونده لازم راداده بود وشرکت بیمه در جریان تصادف بودن؛ اما شرکت بیمه عدم حضور را بهانه کردند وبه رأی صادره اعتراض ثالث دادن ومدعی بودن که اصلا به این تصادف مشکوک هستن که پس از رسیدگی به اعتراض بیمه دادگاه اعتراض آنها را رد وحکم بر بی حقی علیه بیمه صادر کرد؛ حالا اجرای احکام میگه که ما نمیتوانیم شرکت بیمه را ملزم کنیم که دیه را پرداخت کند چون ابتدا طرف دعوا نبوده واز طرفی هم نمیتوانیم راننده را مجبور به پرداخت دیه کنیم چون بیمه دارد ؛ یعنی این طور آدم برداشت میکنه که دادگاه علناً نیمخواد حق ما را بگیرد والان یکساله ما بلاتکلیف و سردر گم هستیم ؛ واقعا ما نمیدانیم باید چکار کنیم عاجزانه خواهش میکنیم مارا راهنمایی کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از تصادف حتما باید کروکی تصادف تنظیم شده باشد و کارشناس بیمه آنرا صورت جلسه کرده باشد لذا شرکت بیمه میتواند در حال حاضر اعتراض کند و در حضور ایشان رسیدگی شود. ولی اگر مدارک موجود باشد دیه به شما تعلق خواهد گرفت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط