🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دهیاری زمین من را به دیگری فروخته، آیا من میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۷

با سلام
اینجانب یک زمینی در در کوچه دارم که بعد از زمین متعلق به دهیاری زمین بنده میباشد. حالا دهیاری این زمین را به شخص دیگری که در آن کوچه نیست فروخته است.
آیا من میتوانم شاکی بشوم که این زمین چرا به من فروخته نشده است و یا اطلاع نداده است؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به نوع سوالتان که ظاهرا زمین بین شما و دهیاری مشاع نبوده و افراز بوده است متاسفانه شما حقی مبنی بر ابطال معامله انجام شده و یا اعتراض به آن ندارید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

سلام. اگر زمین شما و دهیاری مشاع بوده و دهیاری همه زمین را فروخته می توانید حق شفعه اعمال کنید و قرارداد را باطل کنید و با پرداخت وجهی که خریدار داده ، مالک سهم دهیاری شوید . اگر هم مشاع نبوده و دهیاری سهم شما را فروخته باید دادخواست اعلام بطلان معامله مطرح نمایید .

با درود امکان منع دهیاری برای فروش ملک خود به دیگری وجود ندارد ، مالک حق همه گونه تصرف و تصمیم در مورد ملک خود دارد. مگر اینکه این ملک بین شما و دهیاری مشاع بوده و شما بخواهید از حق شفعه استفاده کنید که قواعد خاص خود را دارد‌

باسلام خدمت شما دوست گرامی باید عرض کنم که سندی که به شما هنگام خرید زمین داده اند جزو ممدرک وشواهد محسوب میشود ومیتوانید ادعای فروش زمینتان را توسط دهیاری به دادگاه ببرید وطرح شکایت کنید ومنتظر رای دادگاه باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط