🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دهیاری مانع ساخت و ساز شده و پرونده ما رو به کمیسیون فرستاده؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۴

منزل مادر بنده در یکی از روستاهای خراسان شمالی می باشد که بسیار فرسوده و دیوارهای ترک خورده و نیز در طرح هادی می باشد.متاسفانه هیچ زمینی هم در روستا پیدا نکردیم که خونه بسازیم....تصمیم گرفتیم بدون خراب کردن دیوار حیاط و در حیاط قسمتی از خونه رو خراب کنیم تا ساخت و ساز کنیم.... ولی دهیاری مانع شده و پرونده ما رو به کمیسیون فرستاده حتی با وجود اینکه اشتراک گاز داشتیم به اداره گاز منطقه نامه زده و مانع دادن کنتور گاز شده است... ایا ما می توانیم علیه دهیاری شکایت کنیم...ممنون

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گونه ساخت و ساز مستلزم داشتن پروانه ساخت است لذا باید ابتدا پروانه ساخت را اخذ کنید و پس از آن ساخت را ادامه دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام بایستی دلایل و مدارک دهیاری برای جلوگیری از ساخت وساز را مطالعه نمود.

پروانه ساخت بگیرید و می توانید علیه دهیار بدلیل صدور نامه به شرکت گاز مبنی بر قطع گاز خانگی شکایت کنید

با سلام
هرگونه ساخت و ساز مستلزم اخذ پروانه می باشد .

درود
پروانه ساخت باید بگیرید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط