🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دوستم مرا تهدید کرده است، که اگر پول به او ندهم مرا خواهد کشت، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۲

دوستم مرا تهدید کرده است که اگر پولی به حسابش نریزم مرا میکشد، من هم مقداری پول به حسابش ریختم اما او باز مرا تهدید میکند.
چه کنم که آن پول ها را از اون بگیرم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا هیچ کس نمیتواند دیگری را تهدید کند، شما از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری می توانید با عنوان تهدید شکایت نمایید.

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

میتوانید به جرم تهدید و اخاذی با توجه به اس ام اس ها و پیام های ارسالی شکایت کنید همچنین میتوانید دادخواست مطالبه حقوقی جهت دریافت مبلغ پرداخت شده به ایشان بدهید

قطعا مبادرت به شکایت نمایید

هم شکایت کیفری علیه او می توانید تقدیم کنید و هم شکایت حقوقی.
تهدید دیگری جرم است و مجازات دارد.

سلام
با استناد به دلایل موجود اعم از شهادت یا... علیه ایشان طرح دعوای تهدید و همچنین اخاذی نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط