دوستی با زن شوهردار، چه عواقبی برای من خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۱۱۵,۷۲۵

سلام
وقتتون بخیر
من مدت ۸ ماه با خانومی متاهل ارتباط دوستی داشتم و چند روزه شوهر این خانوم متوجه این ارتباط شدند عکس من و خانومش در آغوش هم را دیدند و چند اس ام اس هم از بنده دارن امروز بهم گفت که شمارتو میدم کنترل.
حال سوال من اینه که آیا با داشتن اون عکس میتونه از من شکایت کنه؟
مجازات من و اون خانوم چیه؟
شمارمو هم داره آیا میتونه ردیابیم کنه؟
بعد پرینت پیام ها رو اگه بگیره همه چیزمون فاش میشه حتی رابطه جنسیمون آیا پرینت پیام ها رو میتونه بگیره؟
ببخشید فک نکنین من یه آدم پس فطرتم گول عشق بازی این خانوم رو خوردم این بلا سرم اومد الانم سرم به سنگ خورده میخوام برگردم. لطفا کمکم کنید چند روزه بدجور بهم ریختم.

۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر اقرار به زنا نکنید، تحت عنوان رابطه نامشروع قابل پیگیری است و به مجازات شلاق تعزیری محکوم می شوید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام.درصورت اثبات جرم رابطه نامشروع مجازات شلاق درپی دارد.

سلام شکایت رابطه نامشروع و استعلام پیامک ها گرفته می شوددرصورت اثبات شلاق دارد

درود بر شما
همسر ایشان می تواند شکایت رابطه نامشروع را مطرح نماید و تقاضای استعلام پرینت پیامک هاو‌مکالمات را داشته باشد
و در صورت اثبات مجازات شلاق را در پی خواهد داشت

باسلام و احترام
می توانند از شما به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنند.

سلام
با توجه به رابطه شما که فیزیکی باشد یا نه و در چه حدی باشد، جرایم متفاوتی ممکن است مرتکب شده باشید.

با سلام، از شما همسرتان به جرم رابطه نامشروع شکایت می کنند و به مجازات شلاق تعزیری محکوم می شوید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط