🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دچار برق گرفتگی شدید که منجر به ضایع نخایی و اسیب شدید سر و دست و مشکلات بینایی شدم؛ برای دیه میتوانم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۱

سلام
در خرداد ماه ۱۳۸۰ در گیلان پیکر چندی از شهدای دفاع مقدس تشییع شد که یکی از شهدا دایی من بود در روز خاکسپاری شهید از طرف سپاه رشت پلا کارتهایی ( پرده تسلیت ) به دست ما دادن برای نسب و من به دلیل آگاهی نداشتن از خطرات احتمالی و نبودن نشان خطر یا فنس در تیر برق فشار قوی که در روستای محل بود برای نسب پلاکارت ( پرده تسلیت ) از آن بالا رفته و شروع به نصب نمودم که در همین هنگام دچار برق گرفتگی شدید که منجر به ضایع نخایی و اسیب شدید سر و دست و مشکلات بینایی شدم در سن ۱۶ سالگی و چون در روستا زندگی میکنم اطلاعی نداشتم که میتونم پیگیری کنم همچنین نمیدانم که چه مدرکی مورد نیاز است ولی شاهد و استشهاد محلی و خلاصه پرونده پزشکی که در ان ذکر شده در اثر برق گرقتگی بستری شدم را دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که از سوی سازمان مربوطه اجبار شده باشد علیه سازمان شکایت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
میتوانید بر علیه اداره برق اقامه دعوی و مطالبه خسارات نمایید و تمامی مدارک و شواهد موجود را ضمیمه شکایت خود نمایید

اثبات این واقعه با گذشت این همه مدت ویافتن علت ومعلول این کار یک مقداری دشوار است پیشنهاد می شود کسی که شماراملزم به کار کرده راشکایتی تقدیم کن شاید نتیجه ایی حاصل گردد

شما می توانید علیه سازمان مربوطه که شما ملزم به انجام کارکرده شکایت مطالبه دیه نمایید.

با سلام
شکایت ایراد ضرب و جرح جدید ناشی از برق گرفتگی تقدیم دادسرا نمائید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط