🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه اختلال استرس که ناشی از انفجار چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۸۴۲

سلام
من دو ماه پیش در یک کارخانه تولید یخ خشک مشغول به کار بودم که مخزن گاز ترکید و چند جا بدنم صدمه دید و باعث شده که فراموشی پیدا کنم جوری که اسم مادر خودم یادم رفته بود بیش از حد عصبی شدم حتی صدای راه رفتن هم عصبیم میکنه دوماه ده ساعت نخوابیدم تا خود صبح بیدارم اصلا خوابم نمیگیره به زور قرص خواب شایذ ده دقیقه بخوابم فراموشیم زیاد داره میشه همش ترس دارم که الان همه چی منفجر میشه یه صدا پیچیده تو مغزم خیلی اذیتم میکنه پزشکی قانونی هم اول یک ماه طول درمان داده و بعد از یک ماه معاینه مجدد ۵ ماه دیگه طول درمان دادن خواستم بدونم به نظر شما چند درصد دیه میدن آیا تعلق میگیره

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین دیه باپرشکی قانونی
محاسبه دیه به اجرای احکام

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
شما پس از اخذ نظر کارشناس پزشکی قانونی میتوانید اقدام به دریافت ارش نمایید

سلام
آسیب وارده به نظر مشمول ارش می شود که میزان آن نیز پس از وصول نظریه نهایی پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام می شود

با سلام، ضمن ارزوی بهبودی و سلامتی. بسته به میزان بهبودی و اثرات به جا مانده از اسیب پزشکی قانونی میزان ارش اعلام خواهد کرد

درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اثبات اختلالات ذهنی -رفتاری در مصدومین حوادث نیاز به مطالعه و ازمایشات گوناگون داره که بسیارهم زمانبر است . این اختلالات در ۵ کلاس دسته بندی و موجب نقص عضوی و تعلق ارش به مصدوم میباشد

بنا به شدت و ضعف رفتارها و عملکردهای شما در امور روزانه ، کاری ، اجتماعی ،خانوادگی از ۱درصد تا ۹۰ درصد ارش تعلق میگیرد .

با شرح و وصفی که شما از اسیب وارده داشتید بین ۱۰تا ۳۰درصد انتظار ارش داشته باشید ولی برای تعیین درصد دقیقتر مطالعه پرونده بالینی و نظریات پزشکی قانونی لازم است

سلام
می توانید مستند به مدارک پزشکی شکایت کنید ولی اثبات ارتباط موضوع با استرس با مراجعه به پزشکی قانونی مشخص می شود.

دیه ندارد ولی ارش میتواند تعلق بگیرد که میزانش را پزشکی قانونی تعیین می نماید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط