🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه اش چه مقدار است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۹

باسلام من یه درگیری داشتم که درون چند زخم حارصه خطی روی صورت من ایجاد شده ک تعدادشان ۹عدد جرائت خطی و ساییدگی حارصه در جاهای مختلف صورتم هستش دیه من از نظر قانونی چقدر است

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود و بعداز صدور حکم قطعی توسط اجرای احکام محاسبه می گردد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

دیه صورت حارصه ، یک صدم دیه کامل است

با سلام نیاز به اظهار نظر پزشکی قانونی و تعیین میزان دقیق دیه توسط اجرای احکام است

با سلام
دیه توسط پزشک قانونی تشخیص داده میشود و توسط اجرای احکام محاسبه میشود

با درود؛
کاربر محترم؛ هر حارصه در سر و صورت ده دینار می باشد که با شاخص سال ۱۴۰۰ هر حازصه در سر و صورت ۴/۸۰۰/۰۰۰ تومان می باشد که به نعداد حارصه اعلامی در نظریه پزشکی قانونی جمع می گردند..

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد

دیه صورت حارصه ، یک صدم دیه کامل است . لذا مبلغ دیه صورت که به صورت خراش است ، در سال ۱۴۰۰ به میزان ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان می باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط