🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه ایشان به چه صورت خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۸

با سلام
پدربزرگم به عنوان عابر پیاده با اتومبیلی تصادف کرده و در کما رفتند و پس از ۴ یا ۵ عمل جراحی در بیمارستان در قسمت های مختلف بدن، ریه، گوش، پا و انگشت که به دستگاه اکسیژن وصل بودند پس از ۲۲ روز به بخش منتقل کردند و بعد از یک یا دو روز ایشان را مرخص کرده و فوت نمودند که پس از انجام کالبد شکافی توسط پزشکی قانونی علت فوت را بیماری حاد قلبی اعلام نمودند که ایشان هیچ گونه بیماری قلبی در حیات خود نداشتند حالا چه کنیم و دیه ایشان به چه صورت خواهد بود؟؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.برای تصادف و صدمات وارده که پزشکی قانونی اعلام نموده است میتوانید از راننده مطالبه دیه کنید .
۲.همچنین می توانیند به اتهام تسبیب در جنایت علیه راننده شکایت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
اولا بابت تصادف و جراحات و صدمات وارده که پزشکی قانونی گواهی آن را صادر نموده است میتوانید جهت مطالبه دیه از راننده مقصر اقدام نمایید ( که بالطبع در صورت داشتن بیمه ، شرکت بیمه متقبل خواهد نمود ) .
اما برای نظریه کارشناسی برای ایست قلبی میتوانید معترض باشید .

شما علیه راننده خودرو به اتهام تسبیب در سرایت جنایت غیر عمدی شکایت کنید
کارشناس پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد که حادثه در مرگ تاثیر داشته یا خیر و میزان تقصیرآن

باسلام .با شکایت علیه راننده مبنی برایراد صدمه غیرعمدی و تسبیب در جنایت (فوت )پرونده در دادسرا تشکیل وضمن اعتراض ب نظریه پزشکی قانونی تقاضای کمیسیون پزشکی بنماید پس از بررسی و نظریه کمیسون پزشکی قانونی چنانچه علت تامه مرگ را ناشی از ایراد صدمه ناشی از تصادف اعلام کنن دیه صدمات و فوت تعلق خواهد گرفت

شما می توانین علیه راننده به اتهام تسبیب در سرایت جنایت غیر عمدی شکایت کنین و کارشناس پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد که حادثه در مرگ تاثیر داشته یا خیر و چقدر تقصیرش هست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط