🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۲

سلام، من دربازی فوتبال،خواستم توپ بزنم،ناخواسته به پای یه بنده خدایی خورد وساق پاش شکست،من بیمه ورزشی دارم ولی اون بنده خدا نداره،میخواستم بدونم اگه شکایت کنه، دیه بهش تعلق میگیره یانه واگه دیه تعلق بگیره بیمه پرداخت میکنه یامن باید پرداخت کنم وبه چه مقدار؟؟؟،ممنون.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بستگی به تعهدات بیمه شما دارد احتمالا مربوط به صدمات وارده به شخص شما باشد و بیش از آن را پوشش ندهد در این صورت میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین و در اثر اثبات تقصیر و عدم رعایت نظامات ورزشی شما مکلف به پرداخت هستید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام چنانچه در تعهدات بیمه ای پرداخت خسارت ب صدمه دیده در نظر گرفته شده باشد بیمه مکلف ب پرداخت دیه میباشد در غیر اینثورت برحسب درصد تقصیر محکوم به پرداخت دیه خواهید شد

سلام بیمه ورزشی هرشخص مربوط به آسیب وارده به همان ورزشکار است و با احترام به همه ی همکاران نه ربطی به تقصیر و تخطی از قوانین فوتبال دارد نه به بیمه شخص وارد کننده صدمه چرا که بیمه ورزشکاران به مانند وسایل موتوری شخص ثالث نیست و در صورت شکایت ایشان دیه تعیین و پرداخت کننده همان وارد کننده صدمه خواهد بود

اگر از قوانین بازی فوتبال تخطی نکرده باشید خیر دیه تعلق نمیگیره

با سلام
مهم بیمه شماست که مقصر هستید طرف مقابل نیازی نیست بیمه باشد مبلغ پرداخت توسط بیمه بستگی به نوع بیمه و سقف بیمه دارد

با درود چنان‌چه بیمه باشید بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط