🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه را به نرخ چه سالی باید حساب کنند و دریافت رضایت محضری قبل واریز وجه درست میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۰

با سلام و خسته نباشید. بنده تاریخ ۱/۲/۹۸ تصادف داشته ام و تاریخ ۲/۱۲/۹۸ رای دادگاه صادر شده ولی قطعی نشده است. و تاریخ ۱۷/۲/۹۹ پرونده به اجرا احکام رفته است . و امروز از طرف بیمه به من زنگ زدند برای رضایت محضری و دریافت شماره حساب و من متوجه شدم دیه را به نرخ پارسال حساب کرده اند.
و اگر باید به ۹۹ حساب کنند و انجام ندادند بنده باید چه کار کنم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطابق ماده ۴۹۰ ق.م.ا در صورتی که پرداخت کننده بخواهد دیه را بپردازدمعیار قیمت زمان پرداخت ملاک محاسبه دیه خواهد بود لایحه ای خطاب به قاضی اجرای احکام بنویسید و به این ماده و تاریخ صدور اجراییه استناد کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام شما می توانید دادخواست مطالبه الباقی دیه را به نرخ ۹۹ تقدیم دادگاه حقوقی نمائید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط