🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه را چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹

باسلام و عرض خسته نباشین.خداقوت میگم به تمام وکلای عزیز
من پارسال با یه ماشین واژگون شدم که ماشین مال من نبود و بر اثر این تصادف اسیب دید.صاحب ماشین اومد بمن گفت باید خسارت ماشین رو زمانی که دیه گرفتی بدی منم گفتم هر وقت گرفتم میدم اما متاسفانه اون عجله کرد منم باهاش بحثم شد الان هم از چن نفر شنیدم که صاحب ماشین گفته تا من امضا نکنم اون نمیتونه دیه بگیره ( یعنی تا اون امضا نکنه نمیتونم دیه بگیرم ) ایا همچین چیزی ممکنه.اگ ممکنه راهنماییم کنین من چکار کنم ممنونم از همه وکیلای عزیزم.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خیر اینچنین نیست و با استناد به بیمه نامه شخص ثالث شرکت
بیمه دیه شمارا پرداخت خو اهدکرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

رضایت یا عدم رضایت تاثیری در اخذ دیه ندارد

اجازه گرفتن یا نگرفتن دیه خسارت دیده در حوزه اختیارات و حقوق مالک خودرو نیس و اگر مشمول اخذ دیه باشید در هر صورت ب شما تعلق خواهد گرفت

خیر رضایت و امضای ایشان لزومی ندارد و دیه پس از طی مراحل قانونی به حساب زیان دیده واریز میشود

با سلام
بیمه یا صندوق مکلف به تادیه دیه زیاندیده تصادف میباشد لیکن رضایت یا عدم رضایت مالک تاثیری در اخذ دیه ندارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط