🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه رو میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲

باسلام خدمت وکلای سرزمینم
ببخشید بنده پارسال با ماشینه یه بنده خدایی تصادف کردم که ماشین بدجوری داغون شد بعد اون طرف هم اومد گفت باید کمکم کنی بهم پول بدی چون ماشین دست تو بوده من هم گفتم زمانی که دیه گرفتم بهت میدم حالا از اشناهاش شنیدم گفتن که اون گفته من ازش شکایت گردم و نمیزارم دیه بگیره مگه با رضایت من.ایا همچین چیزی امکان داره یا خواسته منو بترسونه. با اینکه تمام مدارک پزشکی قانونی و همع اوراق بیمارستان فقط به اسم من ثبت شده.ممنون میشم راهنماییم کنین

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر،دیه متعلق به شماست،اما اگر بتوانند خساراتی که شما به ایشان وارد نموده اید را در محکمه به اثبات برسانند،میشود فرض توقیف مبلغ دیه به نفع ایشان را متصور شد.اما به هرحال پرداخت دیه منوط به اذن ایشان نخواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

ایشان می تواند دیه متعلقه به شما را توقیف نماید

با سلام. چون شما راننده بودید و خسارت دیده اید، نمی‌توانند بابت این موضوع کاری انجام دهند، ولی در صورتی که بابت خسارت ماشین از شما شکایت کنند، می‌توانند مبالغی که به عنوان دیه به حساب شما واریز شده است را تحت شرایطی به نفع خود توقیف کنند.

با سلام
درصورتیکه مالک خودرو دادخواست مطالبه خسارت خودرو را علیه شما مطرح نماید و در دادخواست خود تامین خواسته را نیز درخواست نموده باشد ویا در مرحله اجرا بعد از اینکه رای بنفع ایشان صادر گردد میتواند کلیه مطالبات شما در پرونده تصادف را بنفع خود توقیف نمایدمنجمله دیات که به شما تعلق خواهد گرفت

مشاوره‌های حقوقی مرتبط