🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه سالها قبل قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۱

با سلام
سال ۱۳۸۰ پدرم در حین بازگشت از ماموریت اداره دولتی با ماشین اداره جهاد سازندگی دچار سانحه رانندگی شدید شدند( شکستگی هردوپا از چندین قسمت) .که اعلام کردند که چون راننده اداره مقصر بوده و ماشین بیمهاش گذشته بوده، دیه را باید راننده بپردازد و پدرم هم بعلت نداشتن وسع مالی راننده بخشیده اند. و فقط حدود یک ونیم ملیون تومان از بیمه تکمیلی به ایشان پرواخت شد. و پیگیری انجام نشد
ایا این حواله دادن دیه به راننده درست بوده؟ ایا پرونده قابل پیگیری مجدد است؟
چون مسئولیت کامل سلامت پرسنل به عهده صاحب کار است و به هر دلیل درحین کار اتفاقی بیفتد به عهده کارفرما است!

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله پدر شما در صورتیکه مدارک لازم را داشته باشند میتوانند برای شکایت علیه کارفرما اقدام کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط