دیه شکستگی زانو چه میزان است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۳

با سلام وخسته نباشید من ۱۱/۹/۹۹با ماشین تصادف کردم راننده متواری شد میخواستم بدونم دیه حارصه کف دست حارصه قدام زانوی چب تجمع خون در مفصل زانوی چپ پارگی نسبی رباط صلیبی شکستگی طبق فوغانی درشت نی چقدر میشه با تشکر

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

میزان دیه و درصد توسط پزشکی قانونی مشخص میشود

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

با توجه به مشخص نیودن مقدار دیه در سوال موضوع پس از بررسی پزشکی قانونی و تعین میزان ودرصد جراحات از طریق اجرای احکام دادگستری محاسبه و به شما پرداخت می شود

دیه را اجرای احکام محاسبه می نماید

سلام و ارادت
میزان دقیق دیه را فقط پزشکی قانونی تعیین می نماید .

با احترام در صورتی که پزشک قانونی صادر نموده باشد میتوان محاسبه نمود در غیر اینصورت تا درصد دیهرا ان مرکز مشخص نکرده نمیتوان محاسبه نمود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط