🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه شکستگی ساق پا چقدر است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶۲

پسرم گو گواهینامه ندارد باما موتور تصادف کرده بیمه هم ندارد ۱۶ ساله است و سرنشین موتور ایشان دچار شکستگی پا از ناحیه ساق شده است پلاتین گذاشته است خواستم ببینم مقدار دیه ایشان چقدر است و اگر من بخواهم ایشان را

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نوع و میزان آسیب توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با توجه به اینکه در صورت سوال نوشتید سرنشین پلاتین گذاشته است؛ پس احتمالا موضوع خردشدگی استخوان است و نه شکستگی (۳ شکستگی عمیق یا بیشتر از آن که در کنار هم باشد را خردشدگی می‌گویند).
در صورتی که از دو استخوان پا، یک استخوان دچار خردشدگی شده باشد، اگر صحیح التیام یابد و درمان شود، دیه‌اش به نرخ امسال حدودا می‌شود ۵۴ میلیون تومان/ اگر معیوب التیام یابد، دیه‌اش به نرخ امسال حدودا می‌شود ۸۰ میلیون تومان./ اگر دو استخوان شکسته باشد، در هرکدام از موارد بالا، باید دوبرابر نمایید.
اگر صدمه یا جراحت دیگری نیز باشد، توسط پزشکی قانونی مشخص و توسط اجرای احکام محاسبه می‌گردد.

بادرودوسلام اجرای احکام مبلغ آن را محاسبه می نماید.

اجرای احکام محاسبه می کند.

میزان دیه را اجرای احکام محاسبه می کند.

با سلام چنانچه میزان دقیق را دارید از طریق محاسبات حقوقی سایت انجام بدهید و این میزان را صدمات پزشک قانونی تعیین می‌نماید و دادگاه حسب ان انشا رای می‌نماید

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید.ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط