🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه شکستگی فک بالا سمت چپ چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۵۳۷

با سلام، همسر من در دعوایی که ایشون را با فرد دیگه ای اشتباه گرفته بودن مورد حمله قرار گرفت و باعث شد که فک بالا سمت چپشون بشکنه و طی عمل جراحی دندان عقل رو خارج کردن و جای شکستگی رو با پیچ و مهره به هم وصل کردن که حدود یک ماه اصلا نتونست هیچی بخوره و از کار افتاد و سختیها و دردهای زیادی کشید.
با توجه به اینکه اتفاق در ماه رجب بوده و بیحسی لب پایین رو هم منجر شده که دکتر گفتن یکسال دیگه شاید حس لب برگرده و اینکه دندان عقل خارج شده و خراشیدگی قسمت فوقانی قفسه سینه هم اتفاق افتاده بود، مقدار دیه برای تک تک اینها چند درصد میشه؟
چون پزشکی قانونی نامه رو داده و گفتن هشت میلیون میشه اما همسرم میگن اونا پارتی بازی کردن..
لطفا زودتر پاسخ بدید..
ممنونم..

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پارتی بازی در پزشکی قانونی معنایی نخواهد داشت و پس از صدور گواهی دادگاه دیه را تعیین خواهد کرد.لذا میتوانید به قسمت محاسبه دیه اعضای بدن مراجعه نمائید.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط