🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه ضرب و جرح چطور واریز میگردد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۵

سلام وخداقوت
ببخشید اگر شخصی دیه رو واریز کنه بحساب شخص میاد یا فیش میذارن باید بریم بگیریم؟

۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
پس از واریز دیه به حساب صندوق دادگستری از واحد اجرای احکام اطلاع میدهند و سپس با درخواست اخذ دیه توسط شاکی از طریق واحد مالی پرداخت میگردد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

بادرود به صندوق دادگستری واریز میشود از اجرای احکام پیگیری کنید

از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید که به حساب صندوق دادگستری واریز خواهد شد

با سلام به اجرای احکام مراجعه ویا به صندوق دادگستری مراجعه نمایید

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

باسلام
کسی که محکوم به پرداخت دیه شده باید مبلغ دیه را ببانک ملی باشماره حسابی که اجرای احکام در اختیار محکوم علیه می گذارد واریز وفیش واریزی را ضبط پرونده اجرایی کنه ومتاقب آن محکوم له با مراجعه به اجرای احکام میزان دیه پر داختی را وصول خواهد کرد.

سلام. وجه دیه یا اقساط دیه از سوی متهم (بعد از قطعی شدن حکم اجرای احکام) به صندوق دادگستری واریز می گردد و سپس از طریق دادگستری به حساب ذی نفع واریز می گردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط