🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه طحال برابر دیه کامل انسان هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۲۵

سلام خسته نباشید.من در خرداد ماه تصادف کردم و طحالم رو برداشتن الان نامه پزشک قانونی ۱۰ درصد دیه کامل زده واسه طحالم. ایا دیه طحال برابر دیه کامل انسان هست یا همون درصد حساب میشه؟؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطابق رای وحدت رویه شماره ۷۴۰ دیوان عالی کشور پارگی طحال و خارج کردن آن شامل دیه مقدر نبوده و ارش تعیین میگردد و بر اساس آراء صادره ارش خارج کردن طحال بمیزان ۱۰ درصد دیه کامل میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام وقت شما بخیر
طبق نظر کارشناس بررسی کننده دیده محاسبه و به شما تعلق خواهد گرفت چنانچه اعتراض دارید با تنظیم لایحه به نظریه اعتراض نمایید .قطعا رسیدگی خواهد شد .در صورت تمایل به دریافت اطلاعات کامل با ثبت درخواست ارزیابی از طریق سامانه بنیاد وکلا امکان ارائه پاسخ را فراهم نمایید .موفق باشید

طبق ماده ۴۴۸ قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲ جنایات شامل: جنایت بر نفس، جنایت بر عضو و جنایت بر منفعت است. ماده ۵۶۳ قانون مذکور نیز عضو را شامل اعضای ظاهری یا داخلی بدن دانسته است؛ بنابراین عضو اعم از عضو ظاهری (مانند دست یا پا) یا عضو داخلی (مثل کلیه و طحال) مجموعه ای از بافت هاست که کار واحد معینی را انجام می دهد. با این تعریف قلب، طحال و … عضو محسوب می شود و از بین بردن آن موجب دیه کامل است. ضمنا در مواردی که در عضو بودن یا نبودن، تردید باشد، قاضی پرونده با کسب نظر کارشناس، اتخاذ تصمیم می کند./الف

مشاوره‌های حقوقی مرتبط