🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه طحال در قصور پزشکی و پارگی روده به چه صورت محاسبه میشوند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۲۳

عرض سلام و خسته نباشید
پدرم در اثر انجام عمل نامناسب جهت خارج کردن یکی از کلیه هاش، دچار پارگی و خونریزی طحال و روده شده اند... مجبور به انجام ۳ عمل جراحی دیگر شدند که طی این عمل ها طحال به صورت کامل برداشته شد و روده رو ترمیم کردند... میخواستم بدونم دیه طحال در قصور پزشکی و پارگی روده به چه صورت محاسبه میشوند و همچنین آیا آن ۳ عمل دیگر نیز مشمول دیه میشوند یا خیر؟
سپاس فراوان

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جراحت و آسیب وارده توسط پزشکی قانونی تعیین و مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باید توسط پزشکی قانونی معاینه و درصد آسیب دیدگی تعیین شود. ضمنا باید قصور پزشکی نیز اثبات شود

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
موفق باشید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط