🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه قطع از مچ چقدر هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۶۳

سلام ما یک کارگاه داشتیم که بیمه و پروانه نداشته یک شاگردم داشتیم جای ما درصدی کار می کرده دستش داخل دستگاه کرده و از مچ قطع شده الان شکایت نمی کنه میگن اگر شکایت کنه امکان زدن درصد هستش چون دستش از خروجی وارد کرده و برقم کنارش بوده قطع نکرده ولی میخوایم بهش دیه کامل بدیم بدون نظر کارشناس میخواستم ببینم دیه قطع از مچ چقدر هستش و اینکه آیا از نظر قانونی وظیفه داریم علاوه بر مبلغ دیه حقوق ماهیانه مثل بیمه هم بدیم بهش تا آخر عمرش اگر شکایت کنه یا نه

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نوع ومیزان دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید ازطریق اجرای احکام مبلغ ان محاسبه می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

تشخیص آن با پزشکی قانونی خواهد بود.

صلاحیت تعیین دیه با پزشکی قانونی بواسطه بررسی و معاینه تخصصی پزشکی هست ک در واقع ملاک برای صدور رای دادگاه خواهد بود

سلام میزان دیه توسط اجرای حکم با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می گردد

سلام با توجه به سوال شما تعین میزان آسیب دیده با پزشک قانونی است موفق باشید

باسلام
مرجع تعیین دیه پزشکی قانونی است .واگر قطعی دست عدم توانایی کار را به دنبال داشته باشد ودر کمیسیون تامین اجتماعیی تاید شود میتواند از کار افتاده شود

با سلام، میزان آن را پزشکی قانونی تشخیص می دهد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط