🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه مربوط به صورت در صورت کبودی چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۷۲

با سلام و خسته نباشید.بنده در تصادفی که داشتم استخوان فک بالا و گونه و استخوان حدقه چشمم سمت چپ صورتم شکسته. و پنج جای صورتم پلاتین دایمی خورده.و پلاتین ها در قسمت حدقه چشم و گونه و فک میباشد. درصورتم اختلال حسی بوجود اومده و گونه چپم حالت سستی دارد..ولی در نامه پزشک قانونی نوشته استخوان فک منتهی به گونه.تصادف در ماه محرم بوده و هفت ماه طول درمان داشتم.حالا با توجه به موضوع چند سوال خدمتتون داشتم. 1ایا دادگاه برای هر سه قسمت دیه صادر میکند که شکسته.....۲.ایا تصادف چون در محرم بوده به مبلغ دیه چیزی اضاف میکند یا خیر....۳.ایا مبلغی بخاطر اینکه شکستگی در صورت بوده و زیبایی فرد است تعلق میگیرد....۴.ایا طول درمان هم اضاف میشود به دیه...۵.ایا چون که پلاتین دائمی در صورتم میباشد مبلغی به دیه اضاف میشود.....ممنون از پاسخگویی

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا میزان دیه شکستگی در صورت را پزشکی قانونی به صورت کلی تعیین خواهد کرد و برای شکستگی در سه جای مختلف یک دیه تعیین میشود لذا دیه ضرب و جرح در ماه حرام اضافه نخواهد شد و طول درمان نیز فقط به تشخیص پزشکی قانونی صادر میشود.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط