🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه و ارش در رابطه با شکستگی و آسیب نسوج نرم چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۷۰

سلام روزتون بخیر
یه چندتا سوال داشتم و راهنمایی میخواستم ازتون
ممنون میشم پاسخ بدید
۱_در نامه پزشکی قانونی نوشته شده شکستگی کشکک زانو بهمراه خونریزی داخل مفصل زانو ۶ درصد ارش.
سوالی که دارم آیا هر دو مورد ۶ درصد میباشد یا شکستگی کشکک جداگانه ۸ درصد دیه دارد و ارش ۶درصد برای خونریزی است؟
و آیا کارگذاری ابزار در زانو (۲پیچ) ارش آسیب نسوج نرم دارد؟ و در نظر گرفته نشده‌!

۲_خرد شدگی استخوان بازو راست بهمراه آسیب عصب رادیال و آسیب نسوج نرم دیه و ارش در نظر گرفته شده. ۱۰ ماه بعد عمل تاندون ترنسفر انجام داد شده در جهت بهبود، آیا بعلت جرح پوست و آسیب دیدن بافت ساعد دست خود ارش آسیب نسوج نرم دارد؟ علاوه بر آسیب نسوج نرم بازو!؟
۳_با وجود اینکه پلاتین ها در بدن باقی است آیا درآوردن آن ارش جداگانه دارد؟
۴_آیا کبودی حاصل از ضربه در محل شکستگی در ارش آسیب نسوج نرم در نظر گرفته شده یا باید جدا در نظر گرفته شود؟

با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محاسبه آن بر عهده پزشکی قانونی و قاضی دادگاه اجرای احکام میباشد وبیمه موظف به پرداخت است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
در صورت تمایل از طریق رزرو مشاوره تلفنی جهت این امر برای استفاده از راهنمایی متخصصین امر اقدام نمایید
موفق باشید

سلام
مواردی که فرمودید محاسبه آن بر عهده پزشکی قانونی و اجرای احکام میباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط