🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه پارگی ابرو چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳۷

سلام
خواهرم بم زنگ زد با پدرم رفتیم خونشون که ببینیم چی شده که با دامادمون درگیر شدم ابروم پاره شده خواستم ببینم میشه دیه بگیرم

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا شکایتی در این خصوص علیه ایشان مطرح کنید سپس از طرف مرجع مربوطه ب پزشکی قانونی جهت بررسی و معاینه معرفی میشوید و میزان دیه توسط ایشان مشخص خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با شکایت شما ، از سوی دادگاه به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد که پس از معاینه نسبت به تعیین دیه از سوی پزشکی قانونی اقدام خواهد شد

سلام وقت بخیر
ابتدا باید شکایت کنید و با مراجعه به پزشکی قانونی و معاینه میزان دیه مشخص میشود.

با عرض سلام و ادب کاربر محترم شما میتوانید از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به علت ضرب و جرح علیه ایشان شکواییه تنظیم و ارسال نمایید.سپس بعداز طی مراحل قانونی با تعیین میزان جراحت توسط پزشکی قانونی میتوانید نسبت به دریافت دیه اقدام نمایید.

با سلام
میتوانید با اقامه دعوی از طریق مراجع قضایی و در صورت اثبات امر مبنی بر ضرب و جرح از سوی دامادتان ، اخذ دیه نمایید

درود
در دفتر خدمات قضایی شکواییه خود را ثبت نمایید

درود
به جرم ضرب و جرح در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید و سپس پس از ارجاع به کلانتری یا دادسرا نامه برای پزشکی قانونی بگیرید جراحت و دیه آن را مشخص می کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط