🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه پارگی زانوی پای چک چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۵

سلام عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما ...
من برج دوازده 94 تصادف کردم ک دچار آسیب دیده گی هایی شدم ک از همه مهمتر ضربه ب پای راستم ک با رفتن ب دکتر و ام آر آی تشخیص کشیده گی رباط رودادن ک مشخص نمیشه چ زمانی درمان بشه حتی جلسات فیزیوتراپی هم رفتم برابهبودی و بااین شرایط تصمیم ب گرفتن دیه شدم اما باوجود معرفی ب پزشک درتشخیص وارجادادن ب پزشک قانونی درنوشت پاسخ ب دادسرا برا تعیبن مبلغ هیچ اسمی از کشیدگی نزده فقط ساییدگی بیان کردن و تمام درصورتی ک کشیدگی و ورم وجود داره میخواستم بدونم درصورت رای قاضی آیا امکان داره ک بتونم این مورد روگزارش یا یادآوری کنم یا اصلا ب کشیدگی ربات زانو دیه تعلق نمیگیره و درصدی و ب کشیدگی زانو در دیه تعلق میگیره چقدر هست ممنون از شما ببخشید سوال طویلی شد میخواستم با جزییات بگم ابهاماتی نباشه البته امیدوارم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کشیدگی ربات زانو دیه نخواهد داشت ولی قطعا ارش به آن تعلق میگیرد که میزان آن توسط پزشکی قانونی گواهی میشود و سپس دادگاه میزان آن را تعیین خواهد کرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط