دیه پسرم چقدر است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۴

باسلام وخسته نباشیدمن پسرم ۴سالش بود و درخونمون توی کوچه یک موتورسیکلت بهش زد وفرار کرد هیچکس هم ندید ۲۰/۱۲/۹۹آخر سال بود ما را ۳۰درصد مقصر کردن موتورسیکلت را ۷۰درصد میخواستم ببینم دیه اش چقدر میشه .حکم به پرداخت هفتاد
درصد از دیات زیر ۸درصد دیه بابت ساییدگی(حارصه) پل بینی خلف لاله گوش راست-سمت راست پوست سر_بین دوابرو_سمت راست فک تحتانی_پشت دست چپ_ساق چپ وراست_ران سمت چپ_دوعددخلف آرنج چپ.۳درصددیه بابت جرح(دامیه)سمت راست پیشانی که باجوشگاه التیام یافته.۱درصددیه بابت ارش نقص زیبایی در اثر جوشگاه درعضواخیر۱۵درصددیه بابت جرح آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان (یک فقره منقله)۱درصددیه عدم رویش درصد ازموی سر_نیم درصد دیه بابت ارش تورم روی شانه چپ، و آخرسال ۹۹تصادف کرده میخواستم ببینم رو سال ۹۹ حساب میکنندیا
سال۱۴۰۰ یعنی چون ما را۳۰درصد مقصر کردن ۷۰درصد این درصدها که مشخص شده بهمون میدن حق اعتراض نداریم

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق محاسبات سایت اقدام بفرمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام .دادگاه بر اساس نظریه ی پزشکی قانونی رای بر دیه داده واجرای احکام محاسبه می نماید

با سلام. دیه به نرخ روز پرداخت می گردد و توسط اجرای احکام محاسبه می گردد.

با سلام
میزان دیه توسط اجرای احکام تعیین میشود

درود
دیه به نرخ روز پرداخت می گردد و توسط اجرای احکام محاسبه می گردد

دیه توسط اجرای احکام محاسبه می شود و زمان پرداخت ملاک خواهد بود

سلام محاسبه دیه براساس رای صادره پس از ارجاع پرونده ب اجرای احکام محاسبه میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط