🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه چقدر بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۶

باسلام و خسته نباشید
من برج ۶ در کارگاه درب ضد سرقت مشغول کار بودم که تعداد ۳۰ ورق mdf برگشت روم و پای راستم زیر ورقها موند و از دوجا شکست زانو و کف پام زانوم عمل شد و پلاتین داره و کف پام هم دکتر گفت باید مدتی بمونه تو کچ و موچ پام هم اسیب شدیدی دیده حالا بعد ۵ ماه دوباره دکتر ۲ماه استراحت داده بهم و من رفتم پزشکی قانونی و تو نامه پزشکی دکتر پزشکی قانونی نوشته شکستگی زانو شکستگی کف پا پارگی سیاتیک پارگی رباط سلیبی و پارگی تاندوم و اسیب شدید برعصر برخرد جسم سخت به مچ پا که باعث اسیب شدید به نسج موچ پا شده و نوشته که درحال حاضر درمان ادامه دارد و دباره برا ماه دیگه وقت پزشکی قانونی داده و دکتر اورتوپتم میگه برای راه رفتن حداقل به یک سال و نیم زمان نیاز دارم
اینکه از طرف اداره کار اومدن شرکت برای بازدید محل حادثه که الان تو نامه اداره کار نوشته مقصر صد درصد کارفرما هست به خاطر نبود جفت و بست و خرک برای دپو ورقها
ممنون از راهنمایتون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دیه را پس از محکومیت کارفرما اجرا برای شما محاسبه می کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، بدوا بایستی توسط پزشکی قانونی میزان صدمات و جراحات وارده را مشخص نماید، تا دادگاه حکمی در این خصوص صادر کرده و سپس میزان دیه توسط اجرای احکام مربوطه محاسبه گردد.

با درود از بیمه کارگاه میتوانید استفاده‌کنید، میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

شما می توانید ازبیمه مسئولیت مدنی کارگاه استفاده کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط