دیه چون زیر ۱۰میلیون میشه فرصت ۱سال قمری رو تغییر نمیدن یا فرقی نمیکنه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۲۸

سلام من علی وهمسرم با یک نفر درگیر شدیم و هر دو طرف همدیگر را شکایت کردیم نهایتا حکم کیفری ادر شد و هر دو طرف به دیه محکوم شدیم و راجب جرم براعت داد لذا حکم به علت اینکه کمتر از ۱۰ درصد شد قطعی شد... سوالم اینه ۱. من علی به عنوان متهم بودم و همسرم هم شاکی شد و هم به عنوان متهم بود لذا اون یک نفر هم که اسمش رضا بود هم شاکی بود هم متهم... حال من علی و همسرم اگه بخوام اعسار بزنیم آیا میتونیم دریک دادخواست دونفرمون به عنوان خواهان اعسار از محکوم به باشیم یا جداگانه باید دهیم؟؟ آخه پرونده و حکم یکی شدن بخاطر مرتبط بودن۲. آیا ۱سال قمری فرصت پرداخت داریم؟؟ ۱سال قمری ۳۶۵ روز کامل هست؟؟ آیا این ۱ سال از تاریخ روزی که درگیر شدیم محاسبه میشه؟؟ ۳. دیه چون زیر ۱۰میلیون میشه فرصت ۱سال قمری رو تغییر نمیدن؟؟ یا فرقی نمیکنه چقدر باشه دیه؟؟ دادخواست اعسار رو به دادگاه کیفری بدم یا حقوقی؟؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده شما نیاز به مطالعه مدارک شما دارد و با توجه به تعداد پرسش های شما بهتر است که از خدمات مشاوره ای استفاده کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود فرقی نمی‌کند.

بادرودوسلام اظهارنظر مستلزم بررسی می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

با سلام
اظهار نظر در مورد سوال شما نیاز به بررسی بیشتر دارد.

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست پیشنهاد میشود از خدمات مشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط