🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه کوتاهی پا چقدر میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۸۳۳

باسلام خدمت شما جناب وکیل
بنده ۲ سال پیش تصادف کردم و پای چپم از پاشنه تا ران شکست که ران دوباره شکست و دکتر گفت از من شکایت نکن خودم عمل میکنم که. از لگن برداشت استخوان کردن به ران حالا هیچ معاینه ای نکردن و رای صادر کردن من اعتراض کردم پام طوری شده که همیشه و در دو رنج دارد که رفتن و انجام کار. افتاده ام و زانو که رباط های آن پاره شده دکتر نادیده گرفته و ۷ سانت پام کوتاه شده و رنگش دارم که رکورد گیری گفت تاندون کج شده و درحال ساییدن هست و غضب های رانم و کمرم پاره شده و دچار کمر درد شدیدم خلاصه مطلب به من گفتن برو پیش ارتوپد و تمام مشکلات را بگو ما نتیجه را بگیریم و در پایان سوالی که خیلی مهم است ایا کوتاهی پا و کشاله ران و اسیبهای ذکر شود چقدر دیه دارد حدودا همین کوتاهی پا رو میگم و ایا نقص عضو شاملم میشود و قاضی غرامت این همه درد و مشقت را در نظر میگیرد و این مدت ایام درمان قابل مطالعه میباشد ممنونم از محبت و لطف شما احترام با امام رضا ع لطفا جوابی مختصربدین درباره کوتاهی پا چقدر تقریبا دیه کیارش دارد بزگواریدمن اگه هزینه مکالمه رومیداشتم تقدیم میکردم بخاطر رضای خدا جواب من روبیدن ممنونم تا عمردارم🌷🌷

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ارش کوتاهی پا را پزشکی قانونی تعیین می کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

تعیین دیه از سوی پزشکی قانونی صورت گرفته و بر اساس آن قاضی رای صادر خواهد نمود

گوتاهی پا ارش دارد و توسط پزشگی قانونی تعیین می گردد

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

درود بر شما، میزان ارش کوتاهی پا و سایر موارد را بایستی بدوا پزشکی قانونی مشخص کند تا قاضی مطابق آن حکم صادر کرده و اجرای احکام کیفری مبلغ دقیق را تعیین کنند.

باسلام
کوتاهی پا ارش دارد که با نظر پزشکی قانونی مشخص می‌شود و بسته به نوع آسیب اگر از کار افتاده شده یا خسارتی مازاد بر آن دیده اید قابل مطالبه است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط