🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه گرفتن بابت چک خوردن و فحاشی چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۶

با سلام

من به طور اتفاقی هنگام تعطیل شدن مدارس از خانه خارج شدم و در راه به دو دختر که از مدرسه تعطیل شده بودند برخوردم . از یکی از اونها خوشم اومد و چون دنبال کیس برای ازدواج بودم تصمیم گرفتم آدرس خونشون رو یاد بگیرم . فکر کنم سوم راهنمایی بودند. خلاصه جلوی در خونه دختره به هم رسیدیم و چون نمی دونستم خونشون کجاست هنگام نگاه کردن دختره بهش گفتم شماره بدم؟ اون یکی دختره که چادری بود ناراحت شد و رفت باباش رو از خونه صدا زد و به دوستش گفت نگاه کن الان فرار می کنه . اون که دید من فرار نمی کنم باباش رو بلند تر صدا زد و من رسیده بودم سر کوچه شون و وقتی برگشتم عقب و نگاه کردم کسی رو ندیدم . یه 100 متری رو دویدم و دیگه فکر نمی کردم که دنبالم بیان . یهو دیدم یکی صدام کرد و به دخترا گفت این بود؟ یکی خوابوند تو گوش من که پرده گوشم رو پاره کرد. منم دیگه فرار کردم و اونم دنبالم . باباهه قیافش به معتادا می خورد . حالا می خام دیه گوشم رو بگیرم . از یه طرف می ترسم که اونا بهم تهمت بزنن که نمی دونم این دست به دخترم زده و ... و از یه طرف باباهه خود زنی بکنه و بندازه تقصیر من و از یه طرف آیا درخواست شماره از دختر جرم هستش ؟ من در ضمن با کسانی که اون صحنه رو دیدن آشنا نیستم و باهاشون صحبت نکردم و توی اثبات اینکه اون به من چک زده هم مطمئن نیستم . فقط شاید گواهی پزشکی مطمئن ترین مدرکم باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید که شکایت بکنم موفق میشم یا نه؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر درخواست تلفن از دختر جرم نمیباشد ولی اگر مزاحمتی برای ایشان ایجاد شده باشد قابل تعقیب خواهد بود لذا در صورت ضرب و شتم میتوانید برای مطالبه دیه اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط