دیه یک بند انگشت اشاره چقدر است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۰۱

سلام من درشرکتی مشغول به کار بودم که دوسال پیش طی حادثه ای یک بند انگشت اشاره ام قطع شد شکایت نکردم ولی از طرف بیمه فقط ۶ملیون تومن به بنده دادن ایا این مبلغ کافی بوده یا باید شکایت کنم؟

۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه هریک از انگشتان اصلی دست، یک دهم دیه کامل دارد.
دیه بریدن و از بین بردن هر بند انگشت به جز شست، موجب یک سوم دیه آن انگشت است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با توجه به تعیین جراحت وارده در پزشکی قانونی، به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام ارزیابی خواهد شد.

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مطابق قانون مجازات اسلامی دیه هر بند انگشت برابر است با یک دهم دیه کامل .

با سلام
بریدن یا از بین بردن هر بند انگشت غیر شس یک سوم دیه انگشت و دیه یک انگشت یک دهم دیه کامل

باید به اجرای احکام مراجعه کنید و کامل مشخص بشه

دادگاه بر اساس بررسی و معاینه پزشکی قانونی اقدام ب صدور رای و اجرای احکام مبلغ دقیق دیه را محاسبه خواهد کرد میتوانید شکایت کنید ک موضوع ب پزشکی قانونی ارجاع شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط