🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

دیه 25 درصد از سوختگی بدن چه میزان می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸,۶۰۶

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما
همسرم در 20ابان سال 95 بر اثر مواد شیمیایی حلال در شرکت که با زدن جرقه منفجر شده و کلا آتیش گرفته و همسرم همون موقع با دستاش صورتشو خاموش کرده و سوختگیش هم 25 درصد بوده و دستا و پاش سوختگیش عمیق بوده . دست راست یک قسمت از ارنج سوختگی عمیق بوده و ارنج و ساقه دست تا مچ دست سوختگی عمیق بوده و یک قسمت از دستش با عمل اول گرفتع و یک قسمت پس زد و دوباره اون قسمت پس زده رو عمل کردن و این دفع پوست گرفته و دست چپ هم مثل دست راست یک بار عمل کردن یک قسمت گرفت یک قسمت نگرفت دوباره اون قسمت نگرفته رو پوست زدن که پوست گرفته از ساقه تا قسمت انگشتان سوختگی عمیق بوده البته انگشتان سالمه رو دست سوختگی عمیقه و با پانسمان مجدد خوب شده از حالت زخم در اومده اما خیلی شکل دست رو بد کرده و ساقه ى دست چپ با عمل اول پوست گرفته و صورتش سوختگیش خفیف بوده موژها و ابروها سوخته و قسمتی از پیشانی و سرش سوخته و لبها و گوش ها سوخته بود و با درمان خوب شده اما قرمزیش هنوز هست و دو قسمت از باسن سوخته و این سوختگی در حد زخم بوده و با پانسمان خوب شده و پشت ران پای چپ تا قسمت مچ پا سوختگی عمیق و با عمل اول پوست گرفته و پای چپ از پشت ران تا قسمت مچ سوختگی عمیق بوده و با وجود دو عمل پوست گرفته و الان حدود یه سه ماهی میشود از نظر اعصاب دست و پای راستش مشکل ایجاد کرده و موقع سر پا وایستادن به علت برگشتن اعصاب انگار سوزن می کنن تو پاش و دکترشم گفته دست و پاهاش تا یک سال تاول میزند اونم تاولهای بزرگ بعد خودش می ترکه و به شکل زخم میشه لازم به ذکر است که درصد سوختگی 25 درصد بوده و 25 درصد هم از قسمتای سالم پوست برداشتن و همچنین 20 آبان ماه صفر و ماه حرام این اتفاق افتاده است
ممنون میشم بگید دیه اش چقدر میشه.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر یک درصد سه میلیون وسیصد هسش که هشتاد ودو میلیون نکته دیگر موارد تغلیظ دیه شامل قتل میشه ونه جنایات بر اعضا ومنافع

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ابتدا بایستی با تعیین ارش و درصد از سوی پزشکی قانونی و قاضی پرونده اقدام گردد تا کارشناسان از روی این درصد و ارش تعیین شده دیه احتسابی برای شما را اعلام نمایند .
موفق باشید

پرداخت دیه به روز است و درصد فوق را باید در موقع واریز محاسبه نمود و محاسبه  آن بر عهده دادیار اجرای احکام کیفری می باشد.موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط