🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه از طریق پیامک چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۰

سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم در مورد چت کردن با یه مرد نامحرم توی فضای مجازی یا واتساپ فقط در حد دوست معمولی بودن نه چیز دیگه ای چه حکمی داره آیا اشتباه؟ با اینکه من متاهلم

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صرف چت کردن رابطه نامشروع تلقی نمی شود در صورتی که محتوای پیام ها غیر اخلاقی و مستهجن باشد می‌تواند مصداق رابطه نامشروع تلقی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

صرف پیامک های متعارف مثبت رابطه نامشروع نیست و برای اثبات آن ب مستندات و ادله بیشتری نیاز هست اما اگر پیامک ها از حدود عرفی و اخلاقی آن خارج شود میتواند بسته ب تشخیص قاضی پرونده رابطه نامشروع تلقی شده و حسب مورد مجازات برای آن در نظر گرفته شود

رد و بدل کرد پیامک با توجه به محتوای آن می تواند از موارد ارتباط نامشروع باشد

با سلام.این موضوع بستگی به محتوای پیام ها و نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده دارد ولی النهایه تا ۹۹ ضربه شلاق برای رابطه نامشروع غیر زنا پیش بینی شده است.

رابطه نامشروع بوده و بسته به نظر قاضی رسیدگی‌‌میشود

درود
بعضی از قضات حتی چت کردن زن و مردی که علقه زوجیت بینشون نیست رو رابطه نامشروع تلقی می کنند اما بعضا از قضات صرف چت کردن را برای اثبات رابطه نامشروع کافی نمی دانند رویه در این خصوص متفاوت است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط