🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه اینترنتی جرم محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۷

سلام. یک پسر و یک دختر هر دو زیر ۱۸ سال از طریق فضای مجازی تلگرام ارتباط داشتن و عکس +۱۸ هم رد و بدل شده،تشکیل پرونده شده و پرداخت جریمه و زندان اعلام شده در صورتی که هیچ شاکی وجود نداشته و با رضایت دو طرف ارتباط انجام شده. تکلیف چیه؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
سوال شما ابهام دارد زیرا بدون داشتن شاکی چگونه پرونده تشکیل شده است؟!

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام مطمن باشید که سوال از اساس ایراد داره و برای پاسخ بهتر باید دادنامه محکومیت اعلامی بررسی شود

سلام
مورد شما نیاز به حداقل یک‌مشاوره ی تلفنی توسط،متخصصین بنیاد دارد چون بصورت مبهم اعلام شده و معلوم نیست چرا با وجود عدم شکایت خصوصی تشکیل پرونده شده است.

سلام
روابط نامشروع شامل روابط فیزیکی میباشد نه مجازی؛ ایشان با عنوان دیگری محکوم شده اند و نیاز به بررسی دارد.

باسلام ودرود بهتر است دقیق برسی نمود فلدا بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که سوال شما مبهم است ، چگونه بدون وجود شاکی پرونده تشکیل شده؟!

با سلام،بر اساس قانون انتشار محتوای مبتذل و مستهجن خلاف عفت عمومی در فضای مجازی طبق ماده ۱۴ قانون جرائم رایانه‌ای جرم است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط