رابطه با دختر ارتجاعی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۱,۵۵۴

سلام وقت بخیر، من با دختری ۲ سال رابطه داشتم تو این مدت رابطه مقعدی داشتیم با هم، حدود ۲ ماه پیش تو خونه خودشون با وجود این که مادر و پدرش هم خونه بودن ولی با همکاری خودش یواشکی وارد اتاق دختر خانوم شدم و با هم رابطه داشتیم ولی در حین رابطه هیچ خونی دیده نشد. تا الا ۳بار سکس داشتیم که هیچ کدوم موقع دخول خون نیومد و مطمعنم قبل من با کسی رابطه نداشته، با این وضعیت اگه خانواده دختر شکایت کنن من میتونم از طریق پیام هایی که دختر بهم داده که اصرار داشت بیام خونشون و پردش و بزنم ثابت کنم که با رضایت خودش بوده و هیچ دروغ و نیرنگی از طرف من در کار نبوده ؟ و این که مجازات این موضوع برای من و دخترخانوم چیست ؟ ممنون از شما

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که غیر محصن باشید به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید و به علت رضایت دختر، به ایشان مهرالمثل تعلق نمی گیرد و در پرداخت ارش البکاره نیز اختلاف نظر وجود دارد و غالبا به عدم تعلق ارش البکاره اعتقاد دارند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر اثبات شود که توسط شما انجام شده است هم باید ارش البکاره بدهید و هم مجازات شلاق برای شما در نظر گرفته میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط