🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه جنسی ازپشت تا چه زمانی قابل شناسایی خواهد بود؟

پرسیده شده
۳۶ پاسخ ۷۹,۵۲۹

سلام
درصورتیکه یک دخترباکره رابطه جنسی ازپشت راداشته باشدبصورتیکه فقط ابتدای آلت تناسلی یک پسرب داخل مقعداورفته باشدوبلافاصله نیزخارج شده باشدب تعداددفعات حدددداکثر۲-۳بار،آیااین امرقابل تشخیص میباشدیاخیر؟واگرقابل تشخیص میباشدحداکثرتاچندسال میتوان این واقعه راتشخیص دادومعاینه کرد؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
امکان ارسال پاسخ برای این پرسش وجود ندارد.
۳۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بسته به حالت آناتومی بدن در افراد مختلف متغیر بوده و به میزان آسیب وارد آمده به بافت های دیواره داخلی معقد بستگی دارد که از دو روز شروع شده و در برخی موارد تا ماهها نیز قابل تشخیص است اما برای تشخیص شخص فاعل حتما با حضور وی و انجام معاینات پزشکی روی ایشان امکان پذیرست.
مؤید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام بستگی دارد که اثاری از این کار مانده باشد یا خیر.حدودا تا ۲۱ روز مشخص میکند

با درود بطور قطع نمبتوان گفت، لیکن تا ۷۲ساعت توسط پزشک قانونی قابل تشخیص است

درود بر شما
پزشکی قانونی زمان ارتباط را تا یک هفته می تواند به طور دقیق اعلام نماید بعد از آن به صورت تخمینی اعلام میکند. و ظرف ۴۸ ساعت در صورت وجود آثاری از طرف مقابل می تواند تشخیص دهد ارتباط توسط چه کسی انجام شده است اگر مدت زیادی گذشته باشد قادر نخواهد بود

با سلام باچه شخصی صورت گرفته کمتر ازیک هفته ولی انجام شده تا ۲۱ روز

تا یک هفته امکان تشخیص هست نه با فرد معلوم

اگر باعث خونریزی و ملتهب شدن معقد شده باشد تا دو هفته پزشکی قانونی می تواند نظر خود را اعلام کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط