🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه جنسی زن با فرد دیگر ارتباطی به محکوم شدن به پرداخت نفقه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۱

با عرض سلام خدمت شما،همسرم در مدت یک سال ونیم عقد ،داد خواست نفقه داده، و من محکوم به پرداخت نفقه به مبلغ ٥میلیون شدم،در پرونده نفقه ک در شورای حل اختلاف هست ،نامه پزشکی قانونی موجوده ک همسر من یک ماه پیش رابطه جنسی داشته،در صورتی که من ٧ماهه هیچ دیدار و رابطه ای با خانوم نداشتم،این مسئله قابل عنوان در شورای حل اختلاف هست یا نه؟!تقسیط برای نفقه برای من که کارمند هستم وخالص دریافتی من نهصد هزارتومن هست امکان پذیره یاخیر؟!

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چه گواهی ایشان دارند که نشان میدهد رابطه جنسی داشته اند؟ اگر رابطه جنسی ایشان با شما نبوده است و بتوانید این موضوع را اثبات کنید میتوانید ایشان را به زنا و رابطه نامشروع محکوم کنید که اثبات آن دشوار است و مجازات آن شلاق است. برای شکایت باید به دادسرا مراجعه  کنید نه شورا.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط