🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه نامشروع با زن شوهر دار در صورتیکه با همسر قبلی باشد چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۲۵

سلام زنو شوهری به دلایل مختلفی و غیر خواسته خودشان مجبور به جدا شدن میشوند .زن ایشون ازدواج دوباره میکنه اما به خاطر علاقه ای ک بین این دو بوده چند بار رابطه نامشروع انجام میشه بعد چندین بار رابطه جنسی با شوهر خود خانوم صورت میگیره .سوال من اینه ک1. ایا پزشک قانونی میتونه رابطه نامشروع شوهر قبلی خانوم تشخیص بده؟2.اگه میتونه چه مدت طول میکشه ک بصورت کامل رابطه نامشروع از بین بره؟3.تا چه مدت میتونه بفهمن که فردی ک رابطه داشته کی بوده؟ممنونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.اگر منظورتان رابطه جنسی ایشان میباشد فقط تا 48 ساعت قابل شناسایی میباشد و اگر مدت بیشتری گذشته باشد مشخص نخواهد شد.

2.اگر بیش از دو روز زمان بگذرد دیگر شناسایی امکان پذیر نیست.

3.حداکثر 48 ساعت.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط