🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه نامشروع در صورتیکه سیم کارت به نام مرد باشد قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۳۷۰

باسلام.من یکسال قبل برای همسرم سیمکارت وگوشی موبایل به عنوان کادو خریدم.پس ازمدتی ایشان سر ناسازگاری گذاشت.سپس باتوجه به اینکه سیمکارت ایشان بنام من بود سیمکارت را سوزانده وتلگرام را دوباره روی ان فعال نمودم.با توجه به اینکه پس از فعال شدن سیمکارت کلیه پیامهای قبلی موجود در حساب کاربری نمایش داده می شود.متووجه شدم که ایشان با سه نفر رابطه تلگرامی نامشروع داشته.با یک نفر روابط ومتون در حد کامل زن وشوهری وحتی برنامه برای آینده وازدواج.همچنین عکسهایی نیز برای هم ارسال کرده اند(البته پوشیده)همچنین استیکرهای مستهجن.نفر دوم نیز از خانوم حتی تقاضای شماره منو داشته وحتی فکر قتل بنده را درسر داشته.که با جواب خانوم که اگر بفهمن باتو سروسری دارم در دادگاه علیه مان بد میشه مواجه شده.نفر سوم نیز جنبه تشویق ایشان به طلاق و نیز ارسال استیکر مستهجن بوده است.باتوجه به شفافیت کامل مدارک آیا این شکایت قابل پیگری است؟تمام مستندات من نیز همین متون کامل تلگرام میباشد.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید با استناد به متن پیامکها شکایت کیفری رابطه نامشروع علیه ایشان تنظیم نمائید ولی مستحضر باشید که به دلیل اینکه خط به نام شما میباشد باید اثبات کنید که این خط در تصرف و ید ایشان بوده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط