🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه نامشروع زن‌شوهردار با پسر مجرد چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۶۳۳

باعرض سلام
یکی از دوستان بنده با یک خانم آشنا شده و خانم خود رامطلقه معرفی کرده پیام های آن در‌گوشی دوستم موجود است حتی عکس شناسنامه برای دوستم ارسال کرده که زمان و امضای طلاق موجود بوده حتس خود را شخصی سرشناس و مایه دار معرفی کرده و به دوستم پیشنها ازدواج و ساپورت مالی اون رو کرده
دوستم و این خانم به صورت شفاهی صیغه همدیگر میشوند و باهم رابطه برقرار میکنند بعد از مدتی مشخص میشود که این زن با ۲ شخص دیگر در ارتباط بوده و رفت و آمد به خانه این زن داشته اند و بعد از مدتی دوستم که در خانه ای زن هست یک مرد به خانه آمده و خود را شوهر زن معرفی کرده و با دوستم درگیر شده است در‌منزل خانم
دوستم از محل فرار کرده بعد از ۲هفته اون مرد دوست منو پیدا کرده و اون رو با چاقو میزنه
بعد از این اتفاق که دوستم شکایت میکنه بابت چاقو زدن در‌محل عمومی مشخص میشه که زن دروغ گفته و متاهل بوده تمامی دیگر حرفا که شخص سرشناس و ... هست همگی دروغ بوده
درحال حاضر شوهر شخص از دوستم بابت تجاوز به عنف شکایت کرده و زن هم طرف شوهرش رو گرفته و طبق گفته ها زن باردار است اما مشخص نیست که بچه دوستم هست یا شوهرش
الان باتوجه به این اتفاقات دوستم چه اقدامی رو انجام بده بهتره البته فقط پیامک های زن وجود داره که مطلقه بود خود رو اعتراف کرده دیگر هیچ مدرک دیگری نی و حتی در‌منزل اون شخص در محل در ورودی دوربین بوده و رفت و آمده دوستم رو زمینه پرونده کرده
الان دوستم باید به زنا اعتراف کنه یا کلا منکر بشه؟
الان شوهر شخص میتونه زنا رو اثبات کنه؟(باتوجه به اینکه زن شخص هم گفته که در‌منزل خودش دوستم اون رو بیهوش کرده و بهش تجاوز کرده )
حکم برای دوستم چیست؟
حکم‌شوهر اون زن که در مکان عمومی ۱۶ ضربه چاقو به دوستم زده چیه؟
به نظرشما دوستم چه اقدامی انجام بده برای اون بهتره
و اگه به زنا اعتراف کنه ایا سوء سابقه میشه؟
باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا زنا به این صورت قابل اثبات نخواهد بود و اثبات زنا بسیار دشوار است که یکی از شرایط آن نیز 4 مرتبه اقرار فرد میباشد لذا اگر اثبات شود دو سال سوء پیشینه خواهد داشت و مجازات زنا 100 ضربه شلاق حدی میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط