🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه نامشروع شکایت از طرف همسر خانم و تهدید ایشان چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۵۸

سلام سوالی داشتم من با خانمی شوهر دار رابطه داشتم وقتی در منزل ایشان بودم شوهر این خانم متوجه شد من فرار کردم و از بنده تقاضای مبلغی پول کرد در ازای شکایت نکردن من مخالفت کردم الان بعد از مدت 45روز برای من احضاریه نیامده میخواستم بدونم شوهر این خانم میتواند شکایتش را در کلانتری نگر دارد و هر زمان که خواست از طریق دادگاه پیگیری کند گذشت زمان بنفع کدام طرف است ضمنا ایشان بنده را تهدید کرده اند ایا با اینکه کار من اشتباه بوده میتوانم در برابر تهدید ایشان از چه طریقی از خود دفاع کنم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم رابطه نامشروع به دلیل جزء جرائم غیر قابل گذشت میباشد لذا در صورت رضایت شاکی و با تعلیق آن نیز توسط مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط