رابطه نامشروع نامزدم با یک پیامک قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۹

نامزدم به طور پنهانی از من با پسر خالش در ارتباط بوده تا من یه پیام از گوشی خانمم مشاهده کردم که نوشته بود اس نده فعلا خونه نامزدم میرم برا پسر خالش فرستاده من دیدم پیامک رو گفتم این پیامک به کی فرستادی راستشو نگف تا اینکه مادرش گفت دخترم ترسیده از نامزدش چون خوشش نمیاد از پسر خالش راستشو نگفته شاکی بشم میشه کاری بکنم رابطه نامشروع گفته میشه بدون اجازه راهنمایی کنید ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود رابطه پیامکی رابطه نامشروع نیست البته بستگی به مفاد اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
در هر صورت این به عهده قاضی پرونده می باشد. که ایشان بعد از ورود به این پرونده و در اختیار داشتن مدارک رای خود را اعلام خواهد کرد. در هر صورت نه می توان گفت پیامک اگر غیر شرعی باشد دلیل کافی میباشد و نه می توان گفت بی تاثیر در روند کار دادگاه خواهد بود.

اگر ارتباط نامشروعشان را بتوانید بوسیله متن پیامک ها اثبات نمایید میتوانید از ایشان به دلیل ارتباط نامشروع شکایت کیفری نمایید . موضوع و محتوای متن پیام های ارسالی و دریافتی مهم است .

سلام
در صورتیکه محرز شود ارتباط نامشروعی میان ایشان و شخص دیگری بوده است میتوانید در این خصوص اقدام به طرح شکایت نمایید.
لیکن در نظر داشته باشید که به صرف چند پیامک ارتباط نامشروع قابل اثبات نمیباشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط