🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه نامشروع همسرم راچطور باداشتن شماره تلفن همراه طرفش شکایت کنم که ثابت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۸۸

باسلام خسته نباشد
همسرم حدودا یکسال با شماره تلفنی اس وتماس دارد وحتی این اواخر کلید خونه ای یا مکان داردکه از من پنهان میکرد وشب ها معمولا ساعت2به بعد ازخونه بیرون میرود به بهانه خوابم نمیبرد وتاساعت7و8صبح هم نمیایید وچندبارهم ازش پرسیدم کجابودی میگوید توماشین خوابید بودیا مسافربردم و.. وحتی لباس زیرش هم متوجه شدم عوض کرد واز جایی که بود لباس دارد.
عکس 3*4 ودفترچه بیمه به نام اون زن که با همسرم هست دیدم تووسایل شوهرم واز عکسه، عکس گرفتم توگوشیم دارم وآدرسم که زنه ساکن رو دارم ولی نمیدونم این زن الان شوهرداردیا نه، ولی ازدواج کرده عکس عرویش توکیف شوهرم دیدم ودیگر اینکه حتی پرایداین زن دارد که شوهرم بعضی سوارش می شود وجریمه رانندگی با گواهی نامه وپلاک اون ماشین داردوبیمه همین پراید را شوهرم انجام داد به نام اون زن زده.
وحتی بارها توکوچه خیابان خاله خودش وبرادرم سوار موتور که اون زن هم بود دیده اند.
وحتی به فروشگاه لوازم خانگی آشنایمون رفته یخچال واجاق گازومبل برداشت همراه خانم که مجهز به دوربین می باشد.
.ازشما خواهشم این است راهنماییم کنید من شکایت یا داد خواستی که میخواهم انجام بدهم چطور باشد که بعنوان مزاحم تلفنی یا رابطه نامشروع ؟
ضمنا من درحال حاضرخانه پدرم هستم وزندگی مشترکمون به مشکل برخورد تقریبا2ماهه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه مزاحمت تلفنی برای شما بوجود نیاورده اند نمیتوانید شکایتی در این خصوص تنظیم کنید ولی میتوانید با اثبات رابطه نامشروع ایشان (با اخذ وکیل) برای طلاق از ایشان اقدام نمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط