🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه نامشروع و بچه دار شدن بعد از آن چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۴,۹۸۰

سلام
خانمی با آقایی روابط نامشروع داشتند، که منجر به حاملگی خانم شده. بعد از اطلاع به مرد ، با پرداخت تمام هزینه ها توسط مرد مبنی بر سقط جنین. زن از اینکار امتناع کرده و بدون اطلاع بچه را بدنیا آورده... الان بچه ۴ ماهه هستش...
الان شکایت کرده، اول اینکه موضوع شکایت چی هستش. چون هم تست دی ان ای دادن و پزشکی قانونی رفته خانم...
و عجیب تر اینکه پرینت مکالمات را گرفته... چه درخواستی داده که تونسته پرینت مکالمات مرد رو بگیره...
بر اساس قانون چه حکمی برای اون مرد و زن انجام میشه... و تکلیف اون بچه چیه؟
زمان جوابدهی تست دی ان ای که مورد تایید دادگاه باشه چقدر وقته؟
الان اصل شکایت اون خانم چی بوده و چطور الان بچه ۴ ماه بدون شناسنامه هستش مگه بیمارستان قبول میکنه دختری که ازدواج نکرده و اسم شوهر تو شناسنامه اش نیست زایمان انجام بده؟؟
ممنونم

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کار بیمارستان صحیح بوده.ملزم به گرفتن شناسنامه برای فرزندتان خستید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام پدر طبق قانون باید برای ولد زنا شناسنامه بگیرد،زنا در صورتی که فرد مجرد باشد مجازات شلاق را در پی خواهد داشت،اقدام بیمارستان برای به دنبال آوردن فرزند صحیح می باشد.

سلام رابطه نامشروع خودش یک جرم جداگانه و مجازات خاص خودش را دارد و بسته به موقعیت طرفین مجرد یا متاهل بودن و خیلی شرایط دیگر مجازات متفاوت میباشد.پدر در صورت اثبات دی ان ای پدر واقعی طفل بوده و موظف به تهیه شناسنامه برای طفل و پرداخت نفقه میباشد.
در مورد پرینت مکالمات هم ایشان از قاضی درخواست پرینت کرده اند. اصل شکایت خانم با رویت پرونده مشخص میشود .اقدام بیمارستان قانونی بوده است

در این جور موارد شناسنامه صادر می‌شود، برخی اوقات اسم کوچک پدر بنا بر اظهار مادر در شناسنامه درج می‌گردد، اما کدملی پدر در شناسنامه نمی‌آید. در صورت اثبات حد شرعی زنا، مجازات آن با توجه به سایر اوضاع و احوال حسب مورد سنگسار، اعدام یا ۱۰۰ ضربه شلاق حدی است و در صورت عدم اثبات آن حد، با توجه به اعمال منافی عفت و روابط نامشروع، مجازاتش تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری می‌تواند باشد. ضمنا عمل خانم مبنی بر سقط نکردن جنین کاملا قانونی و صحیح بوده است.

پدر طبق قانون مکلف است برای ولد زنا شناسنامه بگیرد

با سلام اگر محرم هستید فرزند ولدزنا نیست و پدر موظف به گرفتن شناسنامه برای فرزند است در غیر این صورت حکم زنا شلاق است

بنام خدا،مجازات زنای غیرمحصنه شلاق است.اقدام بیمارستان در این مورد کاملا صحیح بوده است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط