🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه نا مشروع با استاد چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۸۲

با سلام.
دختری با استاد دانشگاه خودش وارد رابطه عاشقانه میشه. (استاد وعده ازدواج داده و خودش را مجرد معرفی کرده) رابطه در طول چند ماه نزدیکتر شده به روابط نامشروع (همبستری) انجامیده است.
دختر بکارتش را از دست داده.
یک شب عده ای(دو مرد و دو زن) به منزلی که این دو گاها تا صبح در ان بوده اند ورود میکنند و شروع به کتک زدن به قصد کشت پسر و دختر میکنن.. همسایه ها ورود به قضیه کرده دختر را جدا میکنند.. دختر از محل متواری میشود. پسر را پلیس دسگیر میکند..
در حین دعوای ان شب دحتر متوجه میشود که افرادی که وارد خانه شده اند خانواده زن استاد بوده اند. و استاد دارای زن و فرزند بوده و به دروغ خودش را مجرد نامیده بوده..

دختر از ترس ابرو و حکم دادگاه از کشور متواری شده است..
سنگینترین و اشد حکم دادگاه در باره دختر و استادش چه حکمی میتواند باشد؟؟؟
و این که لو رفتن اینها در شبی از ماههای محرم اتفاق افتاده، ایا در سنگینی حکم تاثیر دارد؟؟
لطفا بفرمایین حکم قضایی این دو چه میتواند باشد..
در ضمن زن استاد از دختر و پسر شکایت نموده است..
یعنی هم از نظر نیروی انتظامی این دو دارای حکم هستند هم بخاطر شکایت زن استاد.. حکمهای اینها چه میتواند باشد..ممنونم..

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در بدترین حالت پس از اینکه رابطه نامشروع اثبات شود مجازات شلاق تا حداکثر 99 ضربه برای آنها منظور خواهد شد و ارتباطی به ماه حرام و .. ندارد لذا حق طلاق به زوجه داده خواهد شد و دو مجازات به دلیل شکایت زن و کلانتری منظور نمیشود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط