🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه پیامکی در واتساپ با دختر مجرد جرم است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳,۸۹۶

سلام من حدود یکماه پیش با دختر یکی از دوستانم در واتساپ رابطه پیامکی داشتم.ولی پدر و مادر دختر متوجه شدند ایا میتوانند از من شکایت بکنند؟رابطه فقط در حد چت و پیامک در واتساپ بوده و هیچگونه رابطه جنسی در کار نبوده

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت محتوای نامناسب قطعا جرم است
ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ شامل دو بخش مختلف است و بخش اول ناظر بر روابط نامشروع و بخش دوم ناظر بر عمل منافی عفت است و در خصوص روابط نامشروع، ارتباط فیزیکی بدنی، شرط نیست.
برای اثبات این مدعا دو قرینه لفظی و یک قرینه قانونی وجود دارد: قرینه لفظی اول اینکه، حرف «یا» که بین این دو جرم فاصله انداخته به نوعی جزء حروفی است که افاده فصل و تفاوت و تفصیل می کنند و ظهور در تمایز کلمه قبل و بعد دارند.
قرینه لفظی دوم آنکه در علم اصول، اصل بر تاسیس است

قرینه قانونی اینکه رابطه نامشروع در ماده ۱۰۱ قانون تعزیرات ۱۳۶۲ سابقه تقنینی نداشت. قانونگذار در سال ۱۳۷۵ با ملاحظه وضعیت اجتماعی و اخلاقی جامعه و فقدان نص صریح قانونی در برخورد با روابط غیر فیزیکی زن و مردی که رابطه آنها غیرشرعی بود، این رفتار را جرم انگاری کرد. به عبارتی برخی رفتارها و مصادیق را عمل منافی عفت نمی دانست، حال با ذکر عبارت «روابط نامشروع» آنها را جرم انگاشته است و قصد شمول آن بر برخی مصادیق را دارد. بنابراین، نسبت میان رابطه نامشروع و عمل منافی عفت از نوع رابطه «تباین» است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

صرف چت کردن بین دختر و پسر جرم نیست مگر شکایتی صورت گیرد

با سلام
در رویه فعلی محاکم ، متن و محتوی چت ها نقش تعیین کننده ای در صدور رای بر محکومیت یا برائت شخص دارد .

خیر صرف چت و ارسال پیام رابطه نامشروع محسوب نمیگردد

با سلام..
اصولا برقراری ارتباط به صرف رد و بدل نمودن پیام در فضای مجازی با اصطلاح عامیانه چت، دلیل بر رابطه‌ی نامشروع تلقی نگردیده جرم محسوب نمی شود..
موفق باشید..

سلام
در بعضی شعب حکم میدهند و در بعضی شعب خیر.

باسلام متن پیام ها مهمه ، عنوان شکایت وسایر دلایل نیز اهمیت داره ! در صورتیکه موضوع خاص نباشه جرم نیست ، البته رویه قضات متفاوته

مشاوره‌های حقوقی مرتبط